Krav til datamaskin og operativsystem

Minimumskrav og anbefalinger til datamaskin og operativsystem for å kjøre Matrix Lønn.

Windows operativsystem

Matrix Lønn kjører kun på Windows operativsystem.

Det anbefales minimum skjermoppløsning på 1024*768, men helst større oppløsning.

Matrix Lønn kan kjøres via Windows server operativsystemene. Se installasjonsveiledning for pc og server her.

Spørsmål og svar

Knappene i venstre meny kutter bokstaver. Hva er galt da?

Se forklaring her hva som kan forårsake feilen, og hva du kan gjøre for å rette opp.