Knappene i venstre meny kutter bokstaver. Hva er galt da?

Ser du ikke tekstene under knappene i venstremenyen i lønnssystemet?
Opplever du feil med at knappene ikke viser fulle ledetekster? Løsningen kan ligge i Windows-innstillingene dine.
Gå til kontrollpanelet på din datamaskin, System, Skjerm. Under Skalering og oppsett, så må hovedskjermen settes til 100%.

Vi har sett at en del brukere har skalering satt til 150 prosent. Dette bør du skru ned til 100 prosent på hovedskjermen din.

Ved å sette skaleringen til 100% på hovedskjermen din, og starte Matrix Lønn på nytt, så kan du igjen se de fulle tekstene.