Hurtigvalg

Oppdatering av Matrix lønn –

Denne artikkelen forklarer hvordan du kan oppdatere Matrix lønnssystem. Du finner også informasjon om versjonsloggen og hvordan du kan se hvilke versjon du har.

Oppdatering

Vi legger ut programoppdateringene for Matrix lønn på siden matrix.no/nedlasting. Her finner du all informasjon du trenger for å oppdatere systemet.

Versjonslogg

I versjonsloggen finner du tidligere endringer og oppdatert informasjon om pågående arbeid. Se versjonslogg

Hvordan se din versjon?

Siste versjon av Matrix lønn finner du på matrix/nedlasting. Der ser du også versjonsnummer, samt dato og klokkeslett for nyeste programversjon. Versjonsnummeret kan du sammenligne mot Matrix lønn under valget Hjelp | Om Matrix lønn. Tidspunktet for releasen kan du sammenligne ved å åpne programmappen og se på tidspunktet for Matrix lønn.exe.

Spørsmål og svar

Jeg har lastet ned og installert nyeste versjon, men likevel har jeg en eldre Matrix Lønn.exe enn det som står oppgitt på nettsiden?

Dette kan være forårsaket av cache-problem på din datamaskin, som skyldes at du faktisk får lastet ned en gammel programinstallasjon likevel. Forsøk å åpne en annen nettleser og forsøk å laste ned og installere derfra.

Jeg gjorde en oppdatering av programmet. All informasjon/data er borte. Hvorfor?

Klikk på Hjelp – Om Matrix Lønn. Her ser du i Datamappe den logiske enheten hvor du har lagret ditt program på din maskin. Programmet blir automatisk lagret på C:\ – har du installert programmet på en annen enhet må du velge denne logiske enheten når du oppdaterer til ny versjon.

Vi vil gjerne høre hva du mener om denne artikkelen.

0 Kommentarer
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer