Du er her:
< Tilbake

Mangler du en faktura, eller er faktura blitt borte fra fakturaoversikt og fakturalogg?

Når jeg går inn i fakturalogg, eller fakturaoversikten mangler det en faktura. Har alle før og etter, men i dette tilfelle mangler f.eks faktura nr. 438 mangler, mens 449 er der osv.

Har også en faktura 448 hvor det kommer opp melding at den ikke finner filen, f_00448.mrs. Dette er siste faktura, men kan ikke huske å laget den noen gang.

Gjør følgende:

Menyvalget Vedlikehold -> Innstillinger -> Faktura, for så skillearket statistikk. Trykk her på oppdater knappen nederst. Når denne prosessen er ferdig, kan du sjekke fakturalogg om manglende faktura har kommet, og eventuelt siste faktura som ikke burde finnes er borte.

I ditt tilfelle, siden 448 ikke finnes, må du nå gå tilbake til faktura innstillingene og sette neste faktura nr. til å være 448, om der står nå kanskje 449.

Også, sjekk fakturaoversikt, ligger 448 der, så marker den, og trykk på del/delete knappen på tastaturet for å fjerne denne helt før du setter neste faktura nr. til å være 448.