Fakturafil har forsvunnet

Jeg har et åpent fakturanummer som ikke er bokført. Skulle gjerne fortsette å legge inn diverse på dette fakturanummeret. Men når jeg forsøker å komme inn på fakturaen får jeg feilmelding: “Finner ikke filen F_000215.mrs!”

Fakturanr 215 – Filen F_000215.mrs – mangler altså i klientmappen din. Du får kun endret på denne eksisterende fakturaen om du får inn den aktuelle filen i klientmappen. Klientmappen finner du normalt ved å gå til Hjelp | Åpne windows utforsker. Det kan være flere måter å hente inn filen igjen:

• Fra Dropbox: Gå til Dropbox.com og søk etter denne filen F_000215.mrs blant “Mine filer” og “Slettede filer”.
  • Fra backup, om du har det
  • Ved å endre filen F_00025.mrs.bk1, om du finner denne filen i klientmappen.

Hvis ingen av alternativene er mulig for deg, så er filen tapt for evig og alltid. Du kan da gå til Vedlikehold | Innstillinger | Faktura, skilleark Statistikk. Trykk på knappen oppdater. Da er fakturaen fjernet fra fakturalogg. Du må også slette fakturaen i fakturaoversikt. Deretter gå til skillearket Faktura, og endre neste fakturanummer til 215. Så kan du til slutt starte å skrive fakturaen på nytt fra bunn av.