Kom i gang med Matrix prosjekt

Gå til Registre | Prosjekter og opprett minst ett prosjekt:

Gå deretter inn i kontoplanen (i knapperaden, eller under Registre | Kontoer | Kontoplan).

For de kontoene du ønsker å ha prosjektstyring på, så må dette slås på. Gå inn på resultatkontoene og bestem selv hvilke kontoer som skal, kan eller skal ikke ha prosjektstyring:

Prosjekt kan kun benyttes på resultatkontoer og altså ikke på balansekontoer.

Nå kan du bokføre de ordinære bilagene på det aktuelle prosjektet: