Du bruker en gammel nettleser som ikke støttes lengre. Dette medfører at nettsider som våre, og mange andre, ikke fungerer optimalt og funksjoner uteblir. Last ned nye Edge her, eller Google chrome her

Hurtiglinker

Fri avis

Hvordan registrere fri avis?

Avis dekket av arbeidsgiver er i utgangspunktet skattepliktig. Har den ansatte særskilt informasjonsbehov og den får dekket flere abonnement, skal det bare skattelegges for et abonnement.
Hvis den ansatte får refundert beløpet skal det innberettes i kode 111-A. Hvis arbeidsgiver betaler avisen direkte til avisen, skal det innberettes i 112-A.
Register – Lønnsarter finnes en lønnsart som kan benyttes.