Beskrivelse av filer og mapper i lønnssystemet

Her er beskrivelse av de filene lønnssystemet benytter.

Filer

• Brukerinnstillinger.ini
    • Hver bruker får sin egen konfigurasjonsfil der firmalisten, lisensavtale godkjenning og diverse småinnstillinger blir lagret.

• MLKonf.ini
    • Deres lisens blir kryptert lagret i denne filen her.
  • MLKonf.bak
    • Dette her er en MLKonf backup fil.

• SisteBruktFirma
    • Det firmaet som du var sist inne på blir lagret her, det firmaet som er inni her blir først vist når du åpner systemet.

• EDAG.wlg
    • EDAG blir brukt som en altinn/a-melding «oversetter», når du henter tilbakemeldingen, eller sender A-melding så blir diverse ord og setninger oversatt til ordentlig norsk, for eksempel, aa blir til å, ae blir til æ, oe blir til ø.

«ufoereytelseEtteroppgjoer» blir til «Utføreytelser etter oppgjør»

• FellesData.wlg
    • Postnummerregister, utlandsdiett og yrkeskoder blir lagret og lest i fra fellesdata.

• Fellesinfo.wlg
    • Masse forskjellige informasjon blir lagret under fellesinfo, bla.annet, pin koder for A-meldinger, regnskapskontor data, om databasene er synkronisert, mappe innstillinger

• GrunnRegister.wlg
    • Diverse lønnsarter, kommuneregistere, fridager for år og akkumulatorinformasjon finner du her.

Mapper

Mapper som ligger i programmappen

• Avansert
    • Brukerinnstilinger.ini, MLKonf.ini og SisteBruktFirma blir lagret her om installasjonen du valgte var PC-installasjon.
  • Bankfil
  • Bin
  • Bitmap
  • Codejock
  • Data
  • Everything
  • Firmaer
  • Grunndata
  • MailSSL
  • sv-se
  • Temp
  • XML

Mapper som ligger andre steder

Under en serverinstallasjon så bruker Matrix både bruker dokumenter og felles dokumenter.

Mappen “Matrix” blir laget under:
C:\Users\[USERNAME]\Matrix
C:\Users\Public\Matrix

Brukerinnstillinger og SisteBruktFirma blir da plassert under bruker dokumenter.

MLKonf og fellesinfo.wlg blir plassert under felles dokumenter.