Utvalgskategorier

Om du har mange ansatte, så kan du kategorisere de ansatte i selvvalgte utvalgskategorier, slik at du for eksempel kan kjøre lønn kategorisk.

Innstillinger

Gå til Arkiv – Innstillinger – Lag lønn. Huk av for Pr. utvalgskategori

I Arbeide med – Lag lønn får du velge hvilken kategori du ønsker å kjøre lønn for.

Regnskapsbilag per utvalgskategori

Gå til Rapporter, Velg utbetalingsdato og Velg utvalgskategori. Velg hvilken rapport du vil studere og så Forhåndsvis.

Slik lager du en ny utvalgskategori

Gå til Register – Ansatte. Gå inn på ønsket ansatt, under Utvalgskategori taster du inn ønsket navn. Trykk OK.