Timebestilling

Her finner du en del spørsmål og svar som har med Matrix timebestilling å gjøre. For å bestille Matrix timebestilling, gå til vår bestillingsside.

Backup

Matrix tar backup av alt på nettsiden en gang hver natt. Til enhver tid oppbevares backup fem dager bakover på webserveren, pluss en ukentlig backup 7 uker bakover som ligger på annen server. Eventuell tilbakelegging av sikkerhetskopi koster normalt kr 800.