Testingen av ny MVA-melding er i gang

Vi nærmer oss stadig tidspunktet for å kunne lansere Matrix versjon 8, hvor den nye MVA-meldingen for 2017 er implementert. Testgruppen er i gang med gjennomgang, og så vil det foretas nye endringer og testes på nytt. Til slutt, når alt er klart, så vil vi lansere Matrix versjon 8.

For de fleste innenlandske transaksjoner vil ikke regnskapsførselen bli noe særlig endret fra tidligere. Men for import og eksport vil det komme nye MVA-koder, og det vil bli en endring knyttet til hvordan man skal bokføre fjernleverbare tjenester. Vi benytter anledningen til å utvide mulighetene for å egendefinere MVA-koder selv også.

Mer informasjon om programoppdateringer kommer før nyttår.