Slik setter du opp e-post

Med Matrix nettbutikk tilbys drifting av domene og e-post via vår underleverandør Uniweb.

Her finner du veiledninger for oppsett av e-post (klikk på linkene):

Du kan logge inn her for å administrere ditt domene og dine e-poster:

https://nocp.uniweb.no/ks/cplogin

Brukernavn skal være et femsifret kundenummer. Både brukernavn og passord skal du ha fått oppgitt av Matrix.

Når du har kommet inn i kontrollpanelet for e-post og domener, så kan du gå til E-post, og Klikk her for å opprette e-postkonto.

Forøvrig kan du se samlet oversikt over e-postveiledninger her.

(NB! Disse veiledningene har ikke noe å gjøre med innstillingene i Matrix programvare.)