Feil som oppstår ved utskrift

Spørsmål og svar

Feilmelding: “Det må være en skriver installert for å benytte programmet.”

Matrix Lønn bruker standard skriverdriver for alle forhåndsvisninger. Derfor må du i din Windows ha definert en standard skriverdriver. Det betyr ikke at du faktisk trenger å ha en skriver koblet til, men du har behov for å ha en driver for dette.

Slik setter du en skriver til å være standard:

1. Trykk eller klikk på Start (=Windowsknappen nederst til venstre på skjermen).

2. Trykk eller klikk på Kontrollpanel.

3. Trykk eller klikk på Enheter og skrivere.

4. Trykk på og hold nede eller høyreklikk på skriveren.

5. Trykk eller klikk på Angi som standardskriver.

Run-time error 482 Printer error ved utskrift til skriver

“Jeg får ikke skrevet ut rapporter. Får feilmelding Run-time error 482 Printer error. Hvorfor?”

Du løser dette ved å bytte til en annen skriver under Arkiv – Skriverinnstillinger.