Du bruker en gammel nettleser som ikke støttes lengre. Dette medfører at nettsider som våre, og mange andre, ikke fungerer optimalt og funksjoner uteblir. Last ned nye Edge her, eller Google chrome her

Hurtiglinker

Skattemelding for inntekts- og formuesskatt

Innsending av selvangivelse for virksomheter.

Artikkelen er oppdatert 21.04.2022

I februar 2021 fikk alle aksjeselskaper et brev fra Skatteetaten om at skattemeldingen som selskapet skal levere våren 2022 for inntektsåret 2021 må gjøres gjennom et regnskaps- eller årsoppgjørssystem. Dette er i senere tid blitt endret, slik at det er nå lagt til rette for en portal på skatteetaten.no hvor man kan registrere inn skattemeldingen manuelt.

Skattemeldingen for enkeltpersonforetak og selskaper kan du sende inn her (skatteetaten.no).

Årsregnskaper kan sendes inn her (altinn.no)

Du kan også bestille regnskapshjelp hos Matrix for bistand til utarbeidelse og innsending av både skattemelding og årsregnskap.