Du bruker en gammel nettleser som ikke støttes lengre. Dette medfører at nettsider som våre, og mange andre, ikke fungerer optimalt og funksjoner uteblir. Last ned nye Edge her, eller Google chrome her

Du er her:

Hurtiglinker

Skattemelding for 2022

I februar 2021 så fikk alle aksjeselskaper et brev fra Skatteetaten om at skattemeldingen som selskapet skal levere våren 2022 for inntektsåret 2021 må gjøres gjennom et regnskaps- eller årsoppgjørssystem.

Økonomisystemet vårt er allerede under utvikling for å få dette i orden og vi kommer til ha dette klart innen da.

Vi vil gjerne høre hva du mener om denne artikkelen.