Ring support

Tlf.nummer: 33501870

Alle som bruker Matrix kan ringe gratis til vår supporttelefon 33501870 innenfor ordinær åpningstid (hverdager kl 09.00-16.00). Vi bistår med teknisk support. Les her hvis du ønsker regnskapssupport.

Normalt gir vi best support dersom vi kan fjernstyre din datamaskin. Det kan gjøres ved å gå inn i Matrix under Hjelp | Gi Matrix tilgang til din datamaskin. Da får du opp en ID som du kan lese opp når vi snakkes på telefonen.

Slik laster du ned TeamViewer

Dersom du ikke kommer inn i Matrix, så kan du laste ned fjernstyringsprogrammet Teamviewer her.

Hvis du har et virusprogram installert, så er det mulig at det vil advare deg om dette programmet. Trykk i så fall Fortsett, Continue, Axcept, OK eller lignende for å bekrefte at programmet Teamviewer/Matrix Rds er trygt å kjøre.

Deretter åpner dette bildet nedenfor, og når du snakker med oss kan du oppgi denne ID-en for fjernstyring av din datamaskin: