Brukermeny

Matrix ber om en nøkkel

0
0

Programmet ber om en nøkkel. Er dette det samme som lisenskode?

 • You must to post comments
0
0

Nei, det er ikke det samme som lisenskode. Normalt vil du få denne nøkkelen sendt direkte til Matrix uten at du merker noe. Men hvis f.eks. betalingen til oss har gått over forfallsdato, så kan det skje at du må be om å få nøkkelen tilsendt fra oss på e-post.

Du kan få nøkkelen tilsendt fra Matrix dersom du har gyldig og betalt lisens. Du må sende oss programkoden (til support@matrix.no), og den finner du i skjermbildet hvor du blir bedt om nøkkel.

skjermbilde

  • Guest
  • 5 år ago
  Kundekommentar: Jeg forstår ikke hvorfor jeg må legge inn en ny nøkkel, da jeg kjøpte programmet for et helt år for en stund siden og la inn lisensen da. Programmet har fungert helt fint før.
 • support@matrix.no
  Nøkkelinnleggelse er en sikkerhet for oss helt i begynnelsen av et kundeforhold. Du får brukt Matrix i inntil 30 dager etter at du fikk lisenskoden. I perioden fra faktura er betalt sjekker Matrix selv etter nøkkel, men etter 30 dager sperres programmet og du må be om denne nøkkelen manuelt. Uansett, når nøkkelen først er lagt inn vil du ikke få spørsmål om dette med nøkkel igjen.
 • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer

Please first to submit.