Brukermeny

Mange filer med navn conflicted copy i klientmappen

0
0

Vi kjører Matrix via Dropbox, og vi ser at ved å gå til Hjelp | Åpne Windows utforsker (altså klientmappen), så er det mange filer hvor det står «(…conflicted copy…)». Hva betyr det?

  • You must to post comments
0
0

Se gjerne også her for tips og bruk av Matrix i Dropbox
http://hjelp.matrix.no/kjoreregler-og-tips-for-matrix-i-dropbox/

  • You must to post comments
0
0

Ved å gå til Hjelp | Åpne Windows Utforsker, så kan du se om det er mange filer som har fått tilnavn “conflicted copy”. Hvis det er mange slike filer i mappen, så kan dere ha et problem med ustabile internettlinjer, eller at enkelte medarbeidere er for utålmodige ved oppstart av datamaskinen.

Dette er i våre øyne den største svakheten ved bruk av Dropbox. Men til gjengjeld er denne løsningen gratis. Dersom dere ønsker en mer stabil løsning, så bør dere vurdere lokalt nettverk med fjernstyring via fjernstyringsprogrammer som Teamviewer, GoToMyPC e.l., eller en ordinær serverløsning med bruk av eksternt skrivebord. Ta gjerne kontakt med Matrix for å drøfte alternativer.

Conflicted copy-filene er ikke i bruk i Matrix, men litt folkelig sagt er disse filene laget av Dropbox fordi Dropbox var usikker på hvilken versjon av filen som skal brukes. Alle filene av conflictet copy-typen kan du trygt slette.

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer

Please first to submit.