Brukermeny

Jeg får ikke åpnet Matrix igjen etter programoppdatering

0
0

Når jeg prøver å åpne Matrix etter å ha oppdatert til nyeste programversjon, så får jeg beskjed at snarveien ikke fungerer. Det ser ut til at programfilen Rs.exe er forsvunnet. Hva skal jeg gjøre?

Meldingen jeg får når jeg forsøker å starte Matrix fra skrivebordet er slik:
“Windows får ikke tilgang til den angitte enheten, banen eller filen. Kanskje du ikke har tilgangsrettigheter til objektet.”

  • You must to post comments
0
0

Sannsynligvis skyldes det at ditt antivirusprogram har nektet å installere Matrix. Les mer om valg av antivirusprogram her.

Det kan også skje i andre sammenhenger at programfilen ikke installeres igjen etter en programoppdatering. Det kan skje hvis for eksempel noen har vært inne i Matrix på andre tilknyttede datamaskiner når du gjorde programoppdateringen, eller hvis operativsystemet har aktivert skrivebeskyttelse på programmappen, eller at du ikke har hatt tilstrekkelig med brukerrettigheter til å foreta en reinstallasjon.

Du kan enkelt installere Matrix-oppdateringen en gang til. Det gjør du ved å dobbeltklikke på filen “RsSetup.exe” som du finner i programmappen for Matrix (mulig du bare ser “RsSetup” og ikke etternavnet “.exe”). Normal plassering er C:\Matrix Rs.

Når du kjører RsSetup på denne måten, må du kanskje endre mappen hvor Matrix skal installeres.

Hvis du fortsatt ikke får i gang Matrix, så kan du ringe oss på support.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer

Please first to submit.