Brukermeny

Innstillinger for utskrift av fakturablanketter

0
0

Jeg har spørsmål angående redigering av hvor feltene kommer på fakturautskriftene. Under blanketter kan det velges forskjellig utskrifter og også hvor tekstene kommer på utskriften. Hvis jeg vil bruke ferdigtrykte blanketter får jeg ikke tekstene til å havne på riktig sted. Det er to ting.

Det ene er at jeg kunne tenke meg litt avstand mellom kundenavn og linje med varenummer, betegnelse osv.

Det andre er tekstene på girodelen. De havner for høyt opp, slik at teksten blir skrevet forskjøvet.

Hvilke verdier skal jeg endre? Har en HP 2820 printer.

  • You must to post comments
0
0

Først av alt, her er standardinnstillingene (Vedlikehold | Innstillinger | Faktura, skillearket Blanketter):

Hvis du ønsker at alt nedenfor kundens navn og adresse skal flyttes lengre ned, så kan du prøve deg litt frem med disse feltene. Prøv f.eks. 6 i H-feltet (V=vertikal, H=horisontal)

Angående tekstene/feltene på giro, så pleier det å passe bra i utgangspunktet. Det er sjelden behov for å endre på innstillingene. Men legg merke til at hvis du skriver ut fra pdf-programmet (etter forhåndsvisning), så kan det være at printeren er satt opp til å skalere slik at hele utskriften havner innenfor margene. I så fall bør du endre innstillingene til å ikke skalere (fjerne “Fit to page” eller lignende).

Hvis du likevel har behov for å justere girodelen på fakturablankettene, så kan du prøve innstillingene under feltet “Girodel”:

 

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer

Please first to submit.