Brukermeny

Hvordan reinstallere Matrix igjen etter datakrasj?

0
0

Jeg har hatt et kræsj på min PC, den har nå vært sent inn til reparasjon og all programvare må reinstalleres. Altså må jeg legge inn Matrix på nytt. Hva gjør jeg?

  • You must to post comments
0
0

Hva du skal gjøre en reinstallasjon, avhenger av om du har tatt sikkerhetskopi fra tidligere eller ikke. Hvis du har tatt sikkerhetskopi av Matrix på et tidligere tidspunkt, så kan du helt enkelt kopiere hele Matrix-mappen fra sikkerhetskopien og inn på f.eks. C: på den “nye” datamaskinen. Og så kan du finne filen Rs.exe og høyreklikke på denne og velg Send til – skrivebord (lag snarvei). Dermed skal Matrix enkelt kunne startes igjen fra skrivebordet.

En del av våre kunder kjører Matrix via Dropbox. Hvis det gjelder deg, så kan du i stedet for alternativet over, gå til dropbox.com og installere Dropbox på nytt. Logg på med ditt brukernavn og passord til Dropbox, og vent til alle filene er blitt lastet ned på din datamaskin. Avhengig av hvor mye data og linjekapasitet, så kan nedlastingen ta lang tid. Når det er ferdig, vil du finne Matrix-mappen i Dropbox-mappen, og du kan lage snarvei til Rs.exe på skrivebordet som forklart i forrige avsnitt.

Hvis du ikke har tatt sikkerhetskopi, må du be oss om å få tilsendt ny lisenskode pga. datakrasj. Så må du installere ny demoversjon av Matrix (som du finner på matrix.no). Når du har kommet inn i demoversjonen, så kan du lime inn lisenskoden under valget Hjelp | Ny lisenskode.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer

Please first to submit.