Brukermeny

Hvordan kan jeg vite at en faktura sendt med EHF har kommet til kunden?

0
0
  • You must to post comments
0
0

Når fakturaene er sendt fra ditt Matrix-program til vårt aksesspunkt, så ser du i fakturaoversikten “Ehf” i Sts-kolonnen.

I Fakturaloggen kan du holde musepekeren over datoen, og hvis fakturaen er sendt med Ehf vil du se denne meldingen: “Sendt som Ehf til kunde XXXXX”.

Matrix setter ikke på Ehf-bekreftelsen før Matrix vet at fakturaen er sendt til vårt aksesspunkt. Vi sørger for å videresende fakturaen til mottakers aksesspunkt umiddelbart. Hvis noe feiler til mottakers aksesspunkt, som er svært sjeldent, så vil vi motta en e-post som vi videresender til avsendersvirksomhetens e-postadresse (som ligger under Vedlikehold | Innstillinger | Generelt).

Når fakturaen er levert til mottakers aksesspunkt, så er det kundens interne prosesser for avhenting av fakturaer som gjelder. Det ligger ingen funksjonalitet i ehf-standarden for at avsender får tilbakemelding om faktura er mottatt av kunden. Men dersom du ikke får en e-post med feilmelding etter sendt ehf-faktura, så kan du legge til grunn at fakturaen er riktig sendt gjennom systemet.

 

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer

Please first to submit.