Brukermeny

Flytte Matrix Fakturaprogram til Tablet med W10

0
0

Jeg blir nok i fremtiden å bruke en Winmate Tablet som hovedmaskin med W10, ifbm fakturering og tekstbehandling, e-post osv. Da spør jeg om det er mulig å ha Matrix på Tablet, uten for mye komplikasjoner.

Kan jeg bruke sikkerhetskopi på USB, til installasjon?

Har hatt Matrix Rs på D-stasjonen (D:\Matrix Rs) frem til dags dato. På Tableten bli det vel stasjon C, og jeg er redd der blir komplikasjoner med Reg- og inf-filer når jeg har flyttet stasjon.

Blir det nødvendig med “Clean Install” og kan dere evt sende link til installasjonsfil?

Er det tillatt å ha samme lisens fordelt på hhv Laptop og Tablet, og KANSKJE kjøre synkronisering mellom disse? Matrix brukes kun til fakturering for mitt firma Riggservice v/Hans Borch.

 

  • You must to post comments
0
0

Kravene til å kjøre Matrix, er at det er fullversjoner av Windows operativsystem. Det ser ut til at Winmate tablet kjører det. Skjermoppløsningen må være minimum 1024 * 768 pixler, og i følge Winmate ser det ut til at oppløsningen er på 1920*1200, altså mer enn nok.

Matrix er svært enkelt installasjonsmessig. Du kan rett og slett kopiere hele Matrix Rs-mappen til en minnepenn og legge denne inn på ny datamaskin. I Matrix Rs-mappen finner du filen Rs.exe, høyreklikk på denne og velg Send til – skrivebord. Dermed er programmet flyttet. Det er altså ikke nødvendig å gjøre noen ytterligere installasjon.

Lisensen er knyttet til en installasjon. Hvis du skal ha programmet på flere uavhengige datamaskiner, så må du kjøpe flere lisenser. Men vi aksepterer, og anbefaler, at du installerer Matrix i Dropbox. Dermed kan flere datamaskiner synkroniseres. Se mer.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer

Please first to submit.