Brukermeny

Dropbox synkroniserings problemer

0
0

Jeg kjører matrix fra dropbox og bruker 2 maskiner. En som står på kontoret, og en bærbar maskin. Jeg har problemer med at hvis jeg har brukt den bærbare så vil ikke den på kontoret synkronisere (og omvendt). Den sliter med en fil som heter RsKey.lck ser det ut til? Hvordan løser jeg dette?

  • Lisbeth Høyland asked 4 år ago
  • last edited 4 år ago
  • You must to post comments
0
0

Se gjerne også her for tips og bruk av Matrix i Dropbox
http://hjelp.matrix.no/kjoreregler-og-tips-for-matrix-i-dropbox/

  • You must to post comments
0
0

Filen RsKey.lck er en bitteliten fil som står og går så lenge man er inne i Matrix, og gjerne også i noen minutter etter at man har avsluttet Matrix. Noen ganger avsluttes den ikke i det hele tatt.

Vi pleier å si at man må se til at Dropbox-merket nede til høyre på skjermen må vise en grønn hake før man kan starte Matrix, men det finnes ett unntak: Hvis Dropbox-symbolet viser en liten blå sirkel, som indikerer at den synkroniserer, og at tooltipen bare sier “indexing RsKey.lck” og “Can’t sync RsKey.lck”, så er det ikke noe problem å starte Matrix likevel.

Det er altså ikke denne filen som er årsaken til at dine datamaskiner ikke synkroniserer. Sjekk heller på begge datamaskiner om dere jobber mot samme installasjon, ved å åpne Matrix og gå til Hjelp | Om Matrix økonomisystem. Sjekk om filstiene på begge maskinene er mot samme mappe i Dropbox. Eller ring oss på tlf 33501870, så kan vi gå inn på maskinene og analysere.

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer

Please first to submit.