Brukermeny

avtalegiro

0
0

Hei,
Vi sender ut rundtr 700 fakturaer hver måned på skolepenger/sfo-avgift. Det er mange foreldre etterhver som etterlyser avtalegiro. Jeg har snakket med dere tidligere og fått beskjed om at dere jobber med saken -. Hvor langt har dere kommet med det?

Vi sender ut fakturaer på mail og har også en del problemer med det. – både at mail ikke blir mottatt og at systemet kræsjer under utsendelsen.

  • Gerd Asp asked 4 år ago
  • last edited 4 år ago
  • You must to post comments
0
0

Vi har avtalegiro høyt på blokka, og det er ganske sannsynlig at vi får på plass en slik løsning i løpet av 2016. Men vi kan ikke gi noen garantier for at det blir utført.

Ved utfakturering av så mange som 700 fakturaer samtidig på e-post, så vil man kunne oppleve at din e-postleverandør oppfatter utsendelsen av e-postene som et forsøk på spam. Derfor kan du bli svartelistet av din egen e-postleverandør, med mindre du får dem til å akseptere utsendelse av så mange e-poster på en gang. Mulig du kan sjekke med din e-postleverandør hvor deres grense går, og tilpasse utsendingen over to eller flere dager for å unngå disse problemene. Men aller best vil vel uansett være om vi får inn avtalegiro.

Du kan også sende fakturaer på EHF-formatet, men foreløpig er denne standarden bare aktuell for bedrifter. Vi venter på at neste generasjon av EHF-standard åpner for fakturering på EHF direkte til kunden, slik at dere kan sende fakturaen direkte inn i kundenes nettbank etc. Tidsperspektivet her vet vi ikke.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer

Please first to submit.