Brukermeny

Årsavsluttet før jeg disponerte resultatet

0
0

Jeg leste ikke godt nok det som kom opp på årsavslutning og avsluttet uen å disponere resultatet. Det medfører jo feil i 2015, og så har jeg låst 2014. Hvordan håndterer jeg dette?

  • You must to post comments
0
0

Hvis du ikke har begynt å føre regnskapet på det nye året, så kan du stå i hovedbildet på det nye året og trykke Ctrl + Alt + Y, deretter Ja. Da har du igjen åpnet fjorårets regnskap og du kan føre nye bilag og gjøre årsavslutningen på nytt.

Hvis du har begynt å bokføre på det nye året, så anbefaler vi at du i stedet går til Vedlikehold | Inngående saldo, og justerer egenkapitalkontoen (antakelig konto 2050 i ditt tilfelle) slik at balansen går i null. Hvis det er andre poster enn egenkapital som skal justeres, så kan du teknisk sett gjøre det også. Alternativt kan du slette alle bilag på det nye året ved å trykke Ctrl + Alt + X og deretter huke av for at du ønsker å slette bilag. NB! Pass på at du er inne på det regnskapsåret du ønsker å slette!

Hvis det er mange endringer som må gjøres, og du har begynt bokføringen på det nye året, så bør du ta kontakt med oss i Matrix for å få hjelp til å åpne fjoråret.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer

Please first to submit.