Du bruker en gammel nettleser som ikke støttes lengre. Dette medfører at nettsider som våre, og mange andre, ikke fungerer optimalt og funksjoner uteblir. Last ned nye Edge her, eller Google chrome her

Hurtiglinker

Privatreiser

Feriereise eller reisekostnader for ledsager på jobbreise.

Hvordan registrere feriereise og/eller familiens deltakelse?

Fordel ved at arbeidsgiveren dekker feriereiser og andre privatreiser for en arbeidstaker, eventuelt med familie, er skattepliktig inntekt for arbeidstakeren. Det samme gjelder feriereiser som tidligere arbeidsgiver dekker for pensjonister.
Bruk lønnsart 361 Bonus/Gratiale for at skatt og avgift skal bli beregnet, samt at det innberettes på lønns og trekkoppgaven på kode 112-A.