Overstyring av forskuddstrekk

Dette gjøres ved å taste inn lønnsart 910 i Arbeide med – Lag lønn og sette for eksempel 0,- i beløp. Forskuddstrekk vil da bli 0.

Lønnsart 911 brukes når du vil endre forskuddstrekk på enkelte ansatte. I Arbeide med – Lag lønn, kan du overstyre forskuddstrekket ved å bruke lønnsart 910 og sette 0,- Bruk deretter lønnsart 911, og sett inn ønsket beløp som skal trekkes.

Lønnsart 912 brukes når en ansatt skal trekkes ekstra skatt utover hva som beregnes på skattekortet.

Se artikkel om dette her: https://hjelp.matrix.no/ekstra-skatt/