Du er her:
< Tilbake

NB: Hvis Matrix er installert i Dropbox, er det tilstrekkelig at du installerer Dropbox på den nye datamaskinen, og deretter venter til alle filer er lastet ned før du finner programfilen Rs(.exe) og velger høyreklikk og send til – skrivebord. (Les gjerne diverse Dropbox-spørsmål her)

Det aller enkleste er å kopiere hele mappen hvor Matrix ligger over på en minnepenn, og deretter kopiere denne mappen inn på den nye datamaskinen. Mappen heter Matrix Rs, dersom du ikke har endret mappenavnet selv. OBS! Ikke legg mappen inn under programfiler, for da tar Windows klientfilene og legger dem på et helt annet område på datamaskinen. Når du har kopiert inn mappen på den nye datamaskinen, så kan du finne filen Rs.exe (som du kanskje bare ser som Rs). Høyreklikk på filen, velg Send til – Skrivebord (lag snarvei).

Vent til kopieringen er fullført. Når kopieringen er fullført kan du flytte minnepennen over til den nye maskinen og bruke samme metode for å kopiere ut og lime inn.

Dette er den raskeste løsningen for kopiering.