Hopp til innhold
Her er du:
Tilbake

Har fått ny PC. Må en legge tilbake sikkerhetskopiering Felles informasjon. Eller ligger all info i den vanlige sikkerhetskopien?

Ja, du må legge tilbake en vanlig sikkerhetskopi og sikkerhetskopi Felles informasjon, om ikke får du problemer. I Felles informasjon ligger all info om dialogen som har vært mellom HogiaLønn og Altinn.

Når du tar en sikkerhetskopi av Felles informasjon eller legger tilbake en sikkerhetskopi av Felles informasjon  du ikke være inne i noe firma i HogiaLønn .

Klikk på Firma (knapp på venstre side ), så Avbryt da blir alle knapper på venstre side grå.

Klikk så på Arkiv – Sikkerhetskopiering felles informasjon.