Maksimalt x firmaer kan legges opp i dette system

Denne artikelen beskriver hva du kan gjøre hvis du har nådd det maksimale antallet firmaer du er registert med.

Introduksjon

Jeg kommer ikke inn i Matrix lønn fordi jeg har hatt flere klienter enn det antall klienter jeg står oppført med. Uansett om jeg svarer “Ja” eller “Nei” på spørsmålet nedenfor, så kommer jeg ikke inn i Matrix lønn. Hva skal jeg gjøre?

Løsning

Løsningen er å ta kontakt med oss i Matrix, så vil vi midlertidig øke din lisens med flere klienter slik at du ikke blir sperret ute fra programmet. Det kan ta noe tid før du ser endringen etter at vi har gitt deg tilbakemelding om utført endring. Dette er på grunn av såkalt cache. Du kan da enten vente noen timer, eller så kan du slette filen MLkonf.ini, som du normalt skal finne i mappen C:\Matrix Lønn\Avansert. Start deretter Matrix Lønn på nytt.

Dersom du har behov for permanent å ha tilgang til flere klienter, så bør du bestille en programutvidelse fra oss.