Du bruker en gammel nettleser som ikke støttes lengre. Dette medfører at nettsider som våre, og mange andre, ikke fungerer optimalt og funksjoner uteblir. Last ned nye Edge her, eller Google chrome her

Hurtiglinker

Lån til ansatte, rentefordel rimelig lån

Hvordan kan du få hjelp til å regne ut fordelen ved rimelige lån i arbeidsforhold?

I Matrix Lønn kan du få hjelp til å regne ut fordelen ved rimelig lån i arbeidsforhold. For at denne rentefordelen skal kunne beregnes, må du opprette en akkumulator for lånet i Register – Akkumulatorer.