Du bruker en gammel nettleser som ikke støttes lengre. Dette medfører at nettsider som våre, og mange andre, ikke fungerer optimalt og funksjoner uteblir. Last ned nye Edge her, eller Google chrome her

Hurtiglinker

Månedslønn i start- eller sluttmåned

En nyansatt som har månedslønn begynner midt i måneden. Hvordan lages den første lønningen?

Legg inn lønnsart månedslønn. Legg inn lønnsart 032 Trekk pr dag månedslønte, tell antall arbeidsdager og oppgi antall.