Jeg har fullført en lønnskjøring og oppdaget at jeg har gjort en feil. Hva gjør jeg?

Klikk på Verktøy – Registervedlikehold. Under Godkjenning klikk Angre.

Viktig at man vet hva man skal justere. Du velger om du vil angre hele lønnskjøringen eller for kun en person. Viktig at du velger riktig Utbetalingsdato. Gå til Arbeide med – Lag lønn på nytt på de/den du har angret og justere innen du gjør ny Kontroll og Bekreft.