Fører du lønn for flere enn et firma, du opprette en mappe per firma/klient.

Mappene brukes for å lagre A-meldinger og tilbakemeldinger for a-melding. Og det vil bli svært upraktisk å ha samme mappe for flere firmaer, spesielt om de er flere som sender inn.

Tips til å opprette mappe

Mapper må opprettes manuelt for eksempel i Utforsker. Det vil si utenfor HogiaLønn. Det vil si, både mappen Matrix og Data finnes allerede.

C:\Hogia\Data\Amelding\Firma1
C:\Hogia\Data\Amelding\Firma2

Struktur blir da:
C:\ –> Hogia –> Data –> Amelding
Firma 1
Firma 2

Velg mappe i Matrix Lønn

Når mappe er laget, må den velges på hvert firma. Mappen velges per firma under Arkiv – Innstillinger – Program/mappe.