Hvordan kan jeg vite at jeg har nyeste versjon av Matrix Lønn?

Siste versjon av Matrix lønn finner du på matrix/nedlasting. Der ser du hva som er nyeste versjonsnummer, samt dato og klokkeslett for nyeste programversjon. Versjonsnummeret kan du sammenligne mot Matrix Lønn på valget Hjelp | Om Matrix Lønn. Tidspunktet for releasen kan du sammenligne ved å åpne programmappen og se på tidspunktet for Matrix Lønn.exe.

Jeg har lastet ned og installert nyeste versjon, men likevel har jeg en eldre Matrix Lønn.exe enn hva dere skriver på nettsiden.

Dette kan være forårsaket av cache-problem på din datamaskin, som skyldes at du faktisk får lastet ned en gammel programinstallasjon likevel. Forsøk å åpne en annen nettleser og forsøk å laste ned og installere derfra.

Du kan alternativt forsøke å laste ned selve programfilen dersom du allerede har en nyere type Matrix Lønn installert. Du finner link med tittelen «Direkte link til kun programfil» på nedlastingssiden, rett nedenfor den grønne nedlastingsknappen.