Vi legger ut oppdateringer av Matrix lønn fortløpende. Dette ligger på matrix.no/nedlasting, under skillearket Matrix Lønn. Der skriver vi også hva som er nyeste versjonsnummer, samt dato og klokkeslett for nyeste programversjon. Versjonsnummeret kan du sammenligne mot Matrix Lønn, på valget Hjelp | Om Matrix Lønn. Tidspunktet for releasen kan du sammenligne ved å åpne programmappen og se på tidspunktet for Matrix Lønn.exe.

Jeg har lastet ned og installert nyeste versjon, men likevel har jeg en gamlere Matrix Lønn.exe enn hva dere skriver på nettsiden.

Dette kan være forårsaket av cache-problem på din datamaskin, som skyldes at du faktisk får lastet ned en gammel programinstallasjon likevel. Forsøk å åpne en annen nettleser og forsøk å laste ned og installere derfra.

Du kan alternativt forsøke å laste ned selve programfilen dersom du allerede har en nyere type Matrix Lønn installert. Du finner link med tittelen «Direkte link til kun programfil» på nedlastingssiden, rett nedenfor den grønne nedlastingsknappen.