Du bruker en gammel nettleser som ikke støttes lengre. Dette medfører at nettsider som våre, og mange andre, ikke fungerer optimalt og funksjoner uteblir. Last ned nye Edge her, eller Google chrome her

Hurtiglinker

Styrehonorar

Er der lønnsart for Styrehonorar?

Styremedlemmer av en virksomhets styre får ofte utbetalt et honorar for styrevervet. Det er innberetningspliktig, skatte og trekkpliktig, men gir ikke grunnlag for feriepenger. Innberettes i kode 111-A. I Matrix Lønn finnes en lønnsart 460 for dette.