Hvordan tar jeg ut feriepengeliste?

Ta ut rapporten Feriepengeliste årets. Finnes under Rapporter, skillekortet Ferie. Se over at rest saldo stemmer. Er alt utbetalt, skal sum Rest og Rest 60 år være null.

Stem av mot regnskapet også. Saldo skal kun være avsatte feriepenger i år. Det beløpet finner du på rapporten Feriepenger neste år.
Andre avstemmingstips: Klikk på Rapporter – Årsoppgave. Ta gjerne ut rapportene Sammenstilling til ansatte. Se igjennom at det ser rimelig ut.