Jeg har utbetalt forskudd av ferie året før, hvordan endrer jeg akkumulatorverdien?

Velg Verktøy i menylinjen, og Registervedlikehold i rullgardinmenyen. Der velger du knappen Endre.

Velg ansatt og akkumulator 110 Feriepenger uten skatt. Registrer på den akkumulatoren selv om det er trukket skatt av det året før.

Kontroller at det er blitt riktig ved å ta ut feriepengelisten Utbetales i år.

Observere Ved innleggelse av ny verdi får du opp en melding som sier at det er en årsakkumulator og spørsmål om du virkelig vil endre. Svar Ja. Svar også Ja på om Akkumulatorverdien skal endres.