Når jeg prøver å ta sikkerhetskopi, så får jeg feilmeldingen «En annen er inne på firmaet C:\XXXX\XXXX.wlf. Jeg vet det ikke er andre som er inne på klienten, så hva er løsningen?

Løsning 1: Avslutt lønnsprogrammet

Avslutt HogiaLønn og gå inn igjen. Prøv så og ta sikkerhetskopi på nytt.

Løsning 2: Opprett ny mappe for sikkerhetskopi

Hvis du får samme feilmelding anbefaler jeg og opprette en ny mappe for sikkerhetskopi og prøve på nytt.

Løsning 3: Kopier datamappe manuelt

Om du fortsatt ikke får til å ta sikkerhetskopi, så kan du på utsiden av lønnsprogrammet ta kopi av selve datamappen til programmet. Du finner filstien til datamappen når man velger klient i åpningsbildet i lønnsprogrammet.

Øvrige artikler om sikkerhetskopiering finner du her.