Får feilmelding når jeg skal sende inn skjema til Altinn. Se bilde. Hvorfor?

Denne feilmeldingen kommer ofte om du har byttet PC og ikke lagt tilbake sikkerhetskopien felles informasjon.
Løsning: Klikk på Endre referanse (øverst til høyre på skjermbilde). Endre de tre siste tall i den øverst raden til for eksempel 100, eller 200. Da skal det fungere.

Klikk på Arkiv – Rapporter – A-melding (du må velge måned). Klikk på Skjerm.