Jeg får feilkode -8 når jeg skal ta backup. Hvorfor?

Årsaken til denne avvikelsen har oftest 2 forskjellige årsaker.

1. Du har ikke tilstrekkelige rettigheter for tilgang eller mappen som sikkerhetskopien skal skrives til.
  2. Det er ikke nok med diskplass eller minne på dataen for å utføre sikkerhetskopi.

Høyreklikk på Mappen du prøver å sikkerhetskopiere til Egenskaper – skillekortet Sikkerhet. Marker din bruker. Det skal være huket av for samtlige rettigheter.

Mangler du rettigheter må du velge Rediger, marker din bruke, legg så til de rettighetene som mangler.

Et annet alternativ her, er å være nok å faktisk avslutte Matrix Lønn programmet, starte det igjen, for å gjennomføre sikkerhetskopieringen.

Tags: