Betalingsoppgave for forskuddstrekk, arbeidsgiveravgift og utleggstrekk

Tomåneders-rapporten gir deg KID-nummer og beløp du skal betale i forskuddstrekk, arbeidsgiveravgift og utleggstrekk.

Frist for betaling

Den 15. etter hver annen måned er forfallsdato for betaling av forskuddstrekk, arbeidsgiveravgift og utleggstrekk for skatt og avgift.

Hvor finnes rapporten?

Rapporten over betalingsinformasjon kalles “To-måneders”, og du finner den under Arkiv – Rapporter, på skillearket To-måneders.

Klikk Forhåndsvis og du får opp rapporten:

Grunnlaget for rapporten

Tallene i rapporten hentes fra transaksjonene i Matrix Lønn. Du trenger altså ikke hente tilbakemeldinger fra innsendte A-meldinger fra Altinn for at denne rapporten skal gi deg riktig informasjon. KID-numrene beregnes ut fra Matrix lønn sin egen innebygde KID-nummerkalkulator. Skatteetatens KID-nummerkalkulator finner du her.