Rapporter for avstemmingsformål

Under skillekortet Avstemming under Rapporter finnes det tre rapporter. Og det er som følger:

Avstemmingsliste pr lønnsart, konto og ansatt.

Avstemmingsliste pr. lønnsart

Du får forslag på de lønnsarter det finnes transaksjoner på.
Velg lønnsarter du vil ha ut ved å markere i listen.
Vil du ha flere, hold Skift eller Control nede for å velge flere.

Huk av på Kun sum pr. lønnsart og du får:

Avstemmingsliste pr. konto

Du får forslag på de konti det finnes transaksjoner på.
Velg konti du vil ha ut ved å markere i listen.
Vil du ha flere, hold Skift eller Control nede for å velge flere.
Du gjør utvalg på:

Huk av på Kun utskrift av sum pr. konto og du får:

Avstemmingsliste pr. ansatt

Du får forslag på de lønnsarter det finnes transaksjoner på.
Velg lønnsarter du vil ha ut ved å markere i listen.
Vil du ha flere, hold Skift eller Control nede for å velge flere.
Du gjør utvalg på:

Valg av alle lønnsarter og samtlige ansatte med hake på Kun utskrift av sum pr. lønnsart og ansatt gir følgende rapport: