Hvilke innstillinger kreves for å sende oppgaver direkte til Altinn fra Matrix Lønn for regnskapskontor?

Forutsetningen for at du skal kunne sende inn oppgaver direkte til Altinn er at Matrix Lønn er registrert som fagsystem i Altinn. Regnskapskontoret registrerer Matrix Lønn som fagsystem i Altinn. Det vil da få mulighet til å sende inn oppgaver for alle firmaer kontoret er registrert i Enhetsregistret som regnskapsfører for.