Det er sendt in tre A-meldinger for oktober i fjor. Skal nå sende inn två nullmeldinger. Hva skal jeg oppgi på feltet unik Meldingsid?

Du må inn på i år og se det hva som er siste brukte meldingsID og så selv på i fjor oppgi neste ledige. Da må man passe på neste gang man skal sende inn i år, då må man selv oppgi neste ledige nummer. Det vil si hoppe over de to som er brukt på å sende inn nullmeldinger på i fjor.

Får å finne ut hvilke meldinger som skal erstattes må du være inne i foregående år. Gå til Rapporter – Diverse, hak av for A-melding for og velg periode 10. trykk så på Skjerm. Da får du opp en liste over sendte A-meldinger.