Du bruker en gammel nettleser som ikke støttes lengre. Dette medfører at nettsider som våre, og mange andre, ikke fungerer optimalt og funksjoner uteblir. Last ned nye Edge her, eller Google chrome her

Hurtiglinker

Opprette ny lønnsart

Hvordan oppretter jeg en ny lønnsart?

Gå inn på Verktøy – Registervedlikehold – Lønnsarter fra grunnregister.

Klikk Hente og velg Standard (Generelt). Her ligger alle ferdiglagede Lønnsarter.

På venstre side markerer du den lønnsarten du vil kopiere inn i ditt program. Klikk på Kopier.