Du bruker en gammel nettleser som ikke støttes lengre. Dette medfører at nettsider som våre, og mange andre, ikke fungerer optimalt og funksjoner uteblir. Last ned nye Edge her, eller Google chrome her

Hurtiglinker

Sykmeldinger

Hvordan innberette sykemelding i Lag lønn?

De 16 første dagene betales av arbeidsgiver. Dette regner en ut med å ta måned lønn delt på dager. Alt utover det betales av NAV.
Her kan arbeidsgiver bestemme om de utbetaler og får igjen av NAV eller om den ansatte skal få pengene rett fra NAV