Rimelig kantine

Naturalytelsen gratis eller subsidiert lunsj på arbeidsplassen

Hvordan registreres fri kantine på en ansatt for å få rett beregning av skatt og arbeidsgiveravgift?

Brukes der man vil beskatte et visst beløp pr ansatt for bruk av kantine. Denne lønnsarten gir kun skatt og arbeidsgiveravgift, og kommer ikke til utbetaling. Blir innberettet på A-meldingen på Lønn, Naturalytelser og Annet som lønnsbeskrivelse.