Du bruker en gammel nettleser som ikke støttes lengre. Dette medfører at nettsider som våre, og mange andre, ikke fungerer optimalt og funksjoner uteblir. Last ned nye Edge her, eller Google chrome her

Du er her:

Hurtiglinker

Import og eksport av opplysninger i ansattregisteret

Hvordan eksportere ansatte fra ansattregisteret?

Matrix Lønn inneholder en funksjon for overføring av ansatte til andre firmaer/klienter i Matrix Lønn eller eksterne systemer. Dette for at man skal slippe å vedlikeholde navn, adresse og lignende på flere steder.
Filen blir en såkalt tekstfil og inneholder mesteparten av opplysningene som ligger i Register – Ansatte.

Vi vil gjerne høre hva du mener om denne artikkelen.