Generelt om arbeidsgiveravgift –

Her kommer artikkel om arbeidsgiveravgift

Spørsmål og svar

Jeg får oppgitt feil arbeidsgiveravgiftssats for Jord- og skogbruk og fiskeri?

Hvis feil i arbeidsgiveravgift innenfor Jord- og skogbruk, fiskeri etc. Så må det endres innenfor Arkiv – Innstillinger – Regel for arbeidsgiveravgift. Bytte til Generelle næringer (AA) to Jord- og skogbruk, fiskeri etc. (DD). Dette kan også gjelde andre innfor andre avgiftsgrupper. Kontrollsjekk også at skattekommune er riktig.